Menu pro změnu – ŽÁROŠ 2016

autor: | 25. dubna 2016 | Akce školy, Aktuality, Ekoškola

Vařilo se, ochutnávalo se i pomlaskávalo se. Salátky, jablečný čaj, ovocné jednohubky, banánoví hadi, jablkové karbanátky, fazolový salát….to všechno se dělo na ekoaktivitě ŽÁROŠ 2016, tentokrát s jediným tématem STOP plýtvání jídlem. Účastníci si vybrali suroviny pro přípravu svého pokrmu. Museli však splnit jednu jedinou podmínku – zpracovat nakoupené suroviny beze zbytku. Cílem bylo uvědomit si, že často nakupujeme více potravin , než potřebujeme.  Projekt Menu pro změnu  tuto aktivitu nabídl všem, kteří měli zájem.

IMG_0379 IMG_0380 IMG_0381 IMG_0382 IMG_0383 IMG_0384 IMG_0385 IMG_0386 IMG_0387 IMG_0388 IMG_0389 IMG_0391 IMG_0392 IMG_0393 IMG_0394 IMG_0395 IMG_0396 IMG_0397 IMG_0399 IMG_0400 IMG_0401 IMG_0402 IMG_0403 IMG_0404 IMG_0405 IMG_0406 IMG_0407 IMG_0408 IMG_0409 IMG_0410 IMG_0411 IMG_0412 IMG_0413 IMG_0414 IMG_0415 IMG_0416 IMG_0417 IMG_0418 IMG_0419 IMG_0420 IMG_0421 IMG_0422 IMG_0423 IMG_0424 IMG_0425 IMG_0426 IMG_0427 IMG_0428 IMG_0429 IMG_0430 IMG_0431 IMG_0432 IMG_0433